Първият месец на пролетта е идеалното време да се подготвите за следващата зима. Да, не сме си загубили ума, а сме пресметливи и находчиви.

Март е месецът с най-големи намаления на зимните колекции. Якета, ботуши, пуловери – всички зимни дрехи трябва да си отидат възможно най-бързо, за да направят място за пролетно-летните колекции.

Ето подробен списък какво е добре да си купите през март, дори ако трябва да изтеглите бърз кредит онлайн. Струва си човек да грабне истински изгодната възможност.

Зимна спортна екипировка

Сега е моментът, в края на сезона. Цените са ниски както на новите модели, така и на втора употреба. Особено за децата, които израстват само за един или два сезона своите ски-гащеризони, дъски за сноуборд и ски, възможността да пазарувате през март не е за изпускане.

Първо попитайте приятелите си скиори дали не планират да се разделят със своите ски в края на сезона, а после потърсете изгодни оферти в сайтовете и специализираните магазини.

Не бързайте обаче да продавате своите собствени стари ски, цената им през есента и в началото на зимата ще е по-висока на пазара.

Матраци

Новите модели матраци обикновено влизат в магазините през пролетта. Това означава, че луксозните, но вече уж стари модели ще са на много по-изгодни цени.

Като се има предвид, че човек не трябва да пести от леглото си, е добре да използвате този момент на ниски цени и да купите по-хубав матрак, отколкото иначе бихте си позволили.

Ако ползвате сегашния си матрак повече от 7 години, е препоръчително да го смените, за да не страда гърбът ви, така че март може да е месецът, в който отново ще спите добре.

Зимно палто и кожени ботуши

Завършваме с това, с което започнахме – зимният ви гардероб. Март е точният момент за покупка на палто и хубави кожени ботуши с огромно намаление.

Изберете класически модели, така че да сте актуални не само идната зима, но и още няколко напред. Така ще сте направили наистина изгодна сделка – купено евтино и носено дълго.

Все пак, за да не се окажете с куп излишни покупки, само защото е март, ви съветваме да направите проучване на цените, на вашите истински нужди и на бюджета. Можете да пробвате и Изи Кредит калкулатор, с който лесно ще прецените каква точно сума да изтеглите и при какъв погасителен план.

Приятно пазаруване!

Настоящата статия не съдържа професионални съвети и не взима предвид специфични за вас обстоятелства. При необходимост от професионален съвет се обърнете към специалист.