Необходими продукти: една бутилка вино розé; една чаена чаша газирана вода; една чаена чаша портвайн; един портокал; един лайм; 5 ягоди; една праскова

За сиропа: 5 супени лъжици захар; една пръчка канела,един стрък мента, сокът на един портокал

Начин на приготвяне: 1. В тенджерка сложете захарта, пръчката канела, стръка мента и портокаловия сок. Варете сместа да получаването на сироп с консистенцията на ликьор. Оставете сиропа да изстине. 2. В голяма стъклена кана сипете вино розé, портвайн и газирана вода. Добавете плодовете – почистени и нарязани на парченца.3. Прецедете сиропа в каната и разбъркайте. Преди да поднесете сангрията, добавете кубчета лед и пръчка канела.