Сутринта в много райони на страната ще има мъгла или ниска облачност. Вятърът ще е слаб, до умерен в източните райони, от север. През деня ще бъде преобладаващо слънчево, освен в северните части, където облачността ще е значителна, а на места се очакват и слаби превалявания от сняг. Максималните температури ще са около между 0 и 3 градуса в северната половина на страната и между 4 и 8 градуса в южната.

Прогнозата за декември ще откриете ТУК.

Преобладаващо слънчево ще бъде времето над планините. В следобедните часове облачността ще започне да се увеличава от запад. Вятърът ще бъде слаб до умерен от запад-югозапад. Максималните температури на височина 1200 метра ще са около 3 градуса, а на 2000 метра ще бъдат около -4 и -3 градуса.

По Черноморието ще има значителна облачност, а по северното крайбрежие се очакват и слаби валежи от сняг. Облачността в южните райони ще се разкъсва с развитието на деня. Вятърът ще е слаб до умерен от север, а максималните температури ще са между 4 и 6 градуса. Температурата на морската вода е около 12 градуса, вълнението ще е между 2 и 3 бала.

Още за времето:

Ще имаме ли "Бяла Коледа"

Индонезийски вулкан изригна с мощна експлозия

Метеорит изгоря в небето над Япония