Зимата наближава, носейки със себе си както красиви пейзажи и домашен уют, така и студено време и редица предпоставки за опасности на работното място. Безопасността на служителите е основна цел на всеки работодател, а правилното облекло е неизменна част при нейното подсигуряване. За идните студени и тъмни месеци, ние от Lindström имаме топли работни облекла с висока видимост.

Зимните облекла на Lindström

Зимната колекция на Lindström включва топли якета, гащеризони и панталони с изолация, чиято плътност достига 200 г/кв. м. Те могат да се използват както за работа на открито, така и за работа в неотопляеми помещения. Благодарение на тези облекла, служителите ви ще могат да се чувстват добре дори в истински студените, зимни дни.

В зимната колекция на Lindström ще видите:

  • Зимно яке с подплата – зимното яке с подплата от полар и висока яка ще подсигури топлина и удобство дори в най-студените дни. Може да се възползвате от предна планка с цип и закопчаване за защита от вятъра. За безопасност на служителите, якето има светлоотразителни ленти поставени на гърдите, гърба и ръкавите.
  • Зимна качулка – зимната качулка е подходяща за всяко зимно яке, тя се закопчава много лесно и има връзки, с които може да я регулирате.
  • Зимен гащеризон с подплата – гащеризонът подсигурява топлина и комфорт, благодарение на подплатата и еластичната талия. Допълнително има светлоотразителни ленти и ципове за безопасност.

Висока видимост с облеклата на Lindström

Работното облекло с висока видимост на Lindström е перфектно за хората, работещи като механици, заварчици, водопроводчици и по пътната мрежа. То подсигурява тяхната безопасност, като гарантира, че ще бъдат видени от околните, независимо от работната среда, в която се намират.

Облеклата с висока видимост разполагат с флуоресцентни ленти и благодарение на тях се открояват както през деня, така и през нощта, или по време на лоши метеорологични условия като дъжд, мъгла и сняг. Флуоресцентните летни отразяват светлината и правят служителите видими за околните. Може да изберете нагръдници, гащеризони, жилетки или панталони. Допълнително, тези облекла са идеален избор за хора, работещи на открито в сурови условия, тъй като освен безопасност, те ще подсигурят на служителите топлина.

Работно облекло под наем – как работи услугата?

Услугата за работно облекло под наем гарантира, че служителите ви ще бъдат с винаги чисто и добре поддържано облекло, което подсигурява безопасност и топлина в суровите зимни условия. Избирайки нашата услуга, то вие ще спестите труд и разходи, които бихте дали за поддръжката на това облекло.

Ние от Lindström поемаме пълна отговорност за състоянието на дрехите, както и за тяхната подмяна винаги на време. А как работи услугата? От вас се изисква единствено да се свържете с нас. Служител на Lindström ще ви помогне да определите от колко бройки се нуждаете, а след това ние ще ги произведем. След като са готови, те ще бъдат доставени, като поддръжката ще остане изцяло наша задача. Ще подменяме облеклото в уговореното време, като ще взимаме носеното такова, ще го почистваме и ще отстраняваме повреди, ако има такива.

Вашите служители ще получават винаги чисто и безупречно работно облекло. Ако имате въпроси относно услугите на Lindström, то ние сме на линия да отговорим. Свържете се с нас като ни изпратите запитване или се обадите на телефон +359 2 841 11 10. Ако желаете да ни изпратите мейл, може да го направите на infobg@lindstromgroup.com.