Вече сигурно сте видели навън, ако не – по телевизора или в социалните мрежи, че първият сняг заваля. Децата също са го видели, а най-нетърпеливите дори са го опитали какъв е на вкус – най-важната и радостна задача на всяко дете в началото на зимата! За родителите обаче радостта далеч не е толкова голяма – всички знаем, че освен сняг, зимата носи и вируси, а с тях идват кашлицата, възпаленото гърло и всички други екстри на понижения детски имунитет. Не че сме изненадани, но с облекчение бихме пробвали някакво решение за този минус на иначе чудесния сезон.

Но чакайте малко – може би тази зима наистина няма да се оставим да бъдем изненадани от вирусните инфекции, защото от съвсем скоро разполагаме със средство за бърза и мощна подкрепа на имунитета - Марсианци ПРОимун Акут.

Снимка: Walmark Снимка: Walmark

Сашетата съдържат изключително силна комбинация от фитоимуномодулатори – ефективни и напълно безопасни вещества, които оказват бърз ефект върху детската имунна система. Ако трябва да сме конкретни, това е екстрактът от черен бъз, в съчетание с бетаглюкани, маточина, цинк и витамин С.

Черният бъз отдавна е известен с действието си в подкрепа на имунната система, както и с ефекта си срещу 10 грипни щама и различни патогени, в това число и Staphylococcus aureus.

В ПРОимун АКУТ екстрактът е с изключително висока концентрация – 1000 mg, а в допълнение има и и бета-глюкани в концентрация от 300 mg, инулин, както и галактоолигозахариди.

Резултатите от употребата на фитоимуномодулаторите са доказани в изследване от 2018 година, проведено сред 123 деца на възраст 3 – 12 години. Всички те са имали разгърнати симптоми на остри респираторни инфекции, заради което медицинските специалисти са препоръчали прием на ПРОимун АКУТ. След него е отчетено значително подобрение на общото състояние на децата – жизненост, емоционален тонус, апетит, сън, като при 76% от децата подобрението настъпва още на третия ден от употребата.

Снимка: Walmark Снимка: Walmark

ПРОимун Акут съдържа още маточина, витамин C и цинк, които действат в синхрон за превенцията и контрола на вирусните инфекции. Силните бетаглюкани от дрожди (Saccharomyces cerevisiae), за които науката отдавна знае, че стимулират имунитета, помагат на белите кръвни телца да стоят нащрек и да се борят срещу болестотворни организми.

Продуктът НЕ съдържа захар, оцветители и консерванти и може да бъде приеман в продължение на 5 последователни дни при състояние на вирусна инфекция или друго респираторно заболяване, и е подходящ за деца над 3 години.

Снимка: Walmark Снимка: Walmark

За случаите, в които просто е добре да подкрепим имунитета профилактично (тоест – през цялата зима, имаме на разположение сироп Марсианци ПРОимун Щит. Той може да бъде използван преди, по време и след такива периоди, тъй като съставът му е изключително подходящ за по-дългосрочна употреба. В състава му влизат екстракт от черен бъз, бетаглюкани и витамин С, както и екстракт от плод от шипка (Rosa canina), който пък е пълен с антиоксиданти и допринася допълнително за нормалното функциониране на имунната и дихателната система.

Сиропът е подходящ за деца над 1 годинка и може да бъде приеман в продължение на 2 седмици преди някакъв рисков за разболяване период и поне 4 седмици като поддържаща терапия.