Пълнолунието, което е най-близко до есенното равноденствие (22 септември), се нарича Луна на реколтата, тъй като отбелязва прехода на сезоните и сезона на реколтата. На 2 октомври ще се случи най-опасното и мощно пълнолуние за 2020 г., научихме от Edna.bg.

Според астролозите причината е, че Луната ще се намира в огнения знак на Овена. В ден като този категорично не трябва да се започва нищо ново. Необходимо е бързо да приключите недовършените дела, за да избегнете разочарования и неприятни последици. Трябва да внимавате с парите си, да не ги пилеете и да не давате назаем.

Зодиите, за които това е пълнолуние е най опасно са Водолей, Близнаци и Телец. Ето няколко съвета към всички представители на зодиака:

ОВЕН

Може да откриете противоречие между желанието си да послушате инстинктите си и да обуздаете свободата си. Пуснете си романтична драма, сипете си чаша вино и се запасете с кутия кърпички. Оставете се на вашите емоции.

ТЕЛЕЦ

Не губете време да си спомняте за миналото и да мечтаете за бъдещето. Дайте си сметка, че животът ви всъщност е наистина хубав тук и сега.

БЛИЗНАЦИ

Преди да помогнете на приятел, уверете се, че сте на правилното място – ако сте в лошо настроение, трябва да изчакате малко преди да се притечете на помощ.

РАК

На вас ви предстои изключителна възможност на работното място, веднага след като нещо друго приключи. Сега е моментът да се изявите и да покажете отговорната си страна.

ЛЪВ

Трябва да се отдадете на импулсивната си огнена енергия и направете смел ход. Ако приключенската ви страна се обажда, доверете се на интуицията си и ще успеете със сигурност.

Снимка: pixabay Снимка: pixabay

ДЕВА

Сега е моментът да да направите някои промени. И по-конкретно, време е да се освободите от всичкия стар багаж, който носите наоколо. Очаква ви искрящо нова енергия, ако само ѝ освободите нужното място.

ВЕЗНИ

Опитайте се да устоите на желанието да се обадите на старата си любов или да прегледате фейсбук страницата му. Звучи изкушаващо, но ще ви отведе в емоционална дупка. Не го правете!

СКОРПИОН

Възможно е някоя от най-съкровените ви тайни да излезе наяве, карайки ви да съжалявате, че не сте я запазили по-добре. Вместо да се защитавате, променете разказа и се смейте на клюките.

СТРЕЛЕЦ

Време е да разберете какво искате и от какво имате нужда в романтичните си връзки. Пълнолунието ви дава чудесна възможност да направите разумен избор за това, което ви прави щастливи.

КОЗИРОГ

Спрете да гледате в миналото, за да разберете настоящето. Не можете да си позволите да останете вечно там, а трябва да продължите напред.

ВОДОЛЕЙ

Възможно е сега стар приятел неочаквано да ви потърси, за да се извини за начина, по който е постъпил в миналото. Това е чудесна възможност да се сдобрите и да започнете на чисто. Първо обаче помислете дали сте готови за тази крачка.

РИБИ

Това, което трябва да научите за любовта, е колко е важно да уважавате границите на другите хора и да създавате свои собствени.

Прочетете и:

За кои зодии есента ще е съдбовно успешна

Тези неща привличат позитивна енергия през есента

Как влияе есента според зодията