Този уикенд облачността ще бъде променлива. В събота облачността ще бъде променлива и валежи няма да има. Следобед над ще бъде предимно слънчево над по-голямата част от страната. Максималните температури за деня ще са между -1 и 4 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево, с повече облаци преди обяд. Вятърът ще бъде умерен, по високите и открити части и временно силен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около -1 градус, а на 2000 метра ще е около -6 градуса.

Над Черноморието също няма да има валежи. Облачността ще е по-значителна преди обяд, а следобед ще има повече слънце. Вятърът ще бъде слаб до умерен от запад-северозапад. Максималните температури през деня ще са между 1 и 4 градуса. Температурата на морската вода е около 5 градуса, а вънението на морето е межди 1-2 бала.

В неделя също няма да има валежи, но облачността ще бъде променлива. Вятърът ще бъде слаб до умерен от запад. Сутринта ще бъде студено, а максималните температури през деня ще са между 0 и 5 градуса.