Сутринта в повечето райони на страната ще има предимно слънчево време. Облачността ще започне да намалява от запад на изток и до края на деня ще изчезне. Вятърът ще бъде слаб с източна компонента. Времето ще се затопли и максималните температури ще бъдат между 18 и 23 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево, но в следобедните часове ще има увеличения на облачността. Вятърът ще бъде умерен от юг. Максималните температури на височина 1200 метра ще достигнат до 15 градуса, а на 2000 метра ще бъдат около 6-7 градуса.

Сутринта над Черноморието ще има значителна облачност, а на места са възможни и слаби превалявания от дъжд. В следобедните часове облачността постепенно ще намалее. Вятърът ще бъде умерен от изток. Максималните температури ще бъдат между 13 и 15 градуса, температурата на морската вода е около 11 градуса, а вълнението на морето е около 2 бала.

Тази сутрин слънцето изгря в 06:32 часа и ще залезе в 20:18 часа (продължителността на деня ще бъде 13 часа и 45 минути). Луната е във фаза намаляваща полупълна и се намира в знака "Козирог".

Прочетете също и:

Какво ще бъде времето до края на април