Денят ще е предимно слънчев, с временни увеличения на облачността следобед. В отделни райони ще има валежи и гръмотевици. Вятърът ще е слаб до умерен от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 25 и 29 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево, но около и след обяд ще се появи купеста облачност и на места ще има валежи. Вятърът ще е до умерен със северна компонента. Максималните температури на 1200 метра ще са около 18 градуса, а на 2000 метра ще бъдат около 10 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, а вятърът ще е слаб до умерен от североизток. Максималните температури ще са между 26 и 29 градуса, температурата на морската вода е около 25 градуса, а вълнението на морето в около 1-2 бала.

В четвъртък отново ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността над планините. Вятърът ще е слаб до умерен от июток-югоизток. Максималните температури ще са между 24 и 30 градуса.

В петък времето ще е слънчево, но следобед над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали и прегърми.