За ДеБулКо производственият процес винаги е бил особено важен. Благодарение на него, ние успяваме да предоставим висококачествени продукти на своите клиенти, винаги в кратък срок от време. Всяка стъпка се фокусира върху отделен детайл, като комбинацията от тях гарантира възможно най-добрата техника за производство. Често нашите клиенти желаят от нас да проектираме и изпълним рекламен дисплей и днес ще ви разкажем как правим това.

Стъпка 1: Консултация с клиента

Първата и може би основна стъпка е именно консултацията с клиента. Отделяме време, за да разберем специфичните му желания, както и да чуем неговите идеи. Индивидуалните консултации, фокусирани върху всеки отделен продукт, са една от основните стъпки в нашия производствен процес, благодарение на която разбираме къде и как ще се използва финалният продукт и успяваме да предоставим максимално добър такъв.

Стъпка 2: Идеен проект

Втората стъпка от производствения процес е именно изготвянето на идеен проект, базиран на консултацията с клиента. В този етап уточняваме детайлите, нанасяме корекции, свързани с цялостния проект и изграждаме производствения процес.

Стъпка 3: Проектиране

Третата стъпка включва проектиране на продукта, като нашите специалисти отделят време и усилия, за да подготвят финален проект, включващ специфики, скици и чертежи. Също така в този етап от процеса се подготвя и проект за изработване на първата прототипна бройка.

Стъпка 4: Разработване на прототип

На този етап нашите специалисти изработват първата прототипна бройка на продукта. Именно тя ни позволява да представим на клиента как ще изглежда финализираният продукт, като той дава обратна връзка и корекции биват нанесени. По този начин успяваме да гарантираме перфектен краен резултат.

Стъпка 5: Серийно производство

След като клиентът е одобрил прототипа, серийното производство започва. Производственият процес, който по-рано е съгласуван с клиента, се следва стриктно, без промени. Това дава гаранция за висококачествена продукция и добър краен резултат.

Стъпка 6: Доставка

Последната стъпка в производствения процес е доставката на изработените продукти. За нас от ДеБулКо е важно да спазим сроковете, които сме гарантирали, както и да предоставим продукти от най-високо качество. Ще получите доставка до посоченото от вас време в дадения по-рано срок.

Ако имате въпроси относно нашите услуги или желаете да научите повече за това, което можем да ви предложим, свържете се с нас на info@debulco.bg, или ни потърсете на телефон +359888703887.