На 14 февруари отбелязваме празника на влюбените и ако все още нямате идеи по какъв начин да изненадате близкия човек, можете да си откраднете няколко от канала "Кaк дa" във vbox7.

Вечеря вкъщи

Домът дава такъв уют, какъвто никой ресторант не може да даде. А и това със сигурност смъква разходите за празника значително. Можете да украсите със свещи, балони или лампички за повече романтика. Съобразете менюто с личните си предпочитания, дори и да става въпрос за поръчка на бургери. Нека празникът е по ваш вкус и уникален.

Машина на времето

Направете възстановка на някои от любимите си срещи. Ако помните първата си такава, отидете на същото място, хапнете същото, спомнете си за времето тогава и говорете за емоциите, които са ви обземали тогава.

Закуска в леглото

Може да звучи клиширано, но това е заради романтичните филми. Някога сещали ли сте се да го направите? Идеята да се поглезите на сутринта след Св. Валентин ще се отрази добре както на вас, така и на партньора ви. И без това е събота и ще имате достатъчно време за почивка.

Направете колаж от снимки

Ето един повод най-после да извадите на хартия снимките си с любимия човек и да им позволите да заемат достойно място в дома ви, като ги сложите в рамки и ги закачите по стените.

Св. Валентин на следващия ден

Денят след празника вече положението по заведенията се е успокоило, цените отново са нормални, а всички тематични цветя и подаръци са намалени. А и отново припомняме - събота е. Просто празнувайте празника на любовта на другия ден.